Wie ben ik?

Allround, goed regisseerbare voice-over met perfecte stembeheersing

Ik ben een allround stemactrice/voice-over met inmiddels ruim 20 jaar ervaring. Ik heb een frisse, sprankelende stem die jouw boodschap enthousiast en met energie overbrengt. Of het nu gaat om commercials, promo’s, jingles, bedrijfsfilms, documentaires, tv-programma’s, internetpresentaties, e-learning programma’s of voice response systemen: alles kan!

Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zoals Scapino, Kärcher, Piet Klerkx, Moulinex, Garnier, Lidl, Allerhande, KLM, Canon, Chocomel, Weight Watchers en Huishoudbeurs. Daarnaast ben ik ruim 2 jaar (2008-2010) de vaste station voice/voice-over van RTL 8 geweest. Per maart 2016 ben ik samen met radio-dj Wouter van der Goes de vaste station voice van tv-zender NPO 1.

Ik heb een veelzijdige, goed regisseerbare stem en een perfecte stembeheersing. Luister en oordeel zelf of mijn stem bij jouw boodschap en doelgroep past!