Hallo wereld!

Het eerste bericht op mijn compleet vernieuwde site! #trots
Zo nieuw als mijn site is, zo lang doe ik al voice over werk: al meer dan 17 jaar. Ooit als stem ‘ontdekt’ tijdens mijn studententijd, was een nieuwe bijbaan geboren: voice over. In de studio’s van Hofstede Oud Bussum ben ik gekneed en getraind. Eerst met veel instore commercials (te horen op de winkelvloeren van Profimarkt en Groenwoud) en steeds vaker ook nationale campagnes. Mijn portfolio begon te groeien: Intratuin, Jeans Center, Sanoma, zelfs HEMA. De laatste jaren is het hard gegaan: ik ben ruim 2 jaar de station voice geweest van RTL 8, sprak diverse programma’s in en ook landelijke merken als Chocomel, Sensodyne, Lidl, La Place en Garnier hebben mijn stem ontdekt.

Ik heb het voice over werk altijd gecombineerd met mijn inspanningen voor mijn inmiddels 2 andere bedrijven: four months (interimbureau gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging) en de Communicatiewinkel (een collectief en netwerk van ruim 60 senior communicatieprofessionals). Juist de veelzijidgheid en afwisseling geven me enorm veel energie. En dat hoor je weer terug in mijn stem!

Van jinglepakketten, voice respons systemen, radio- en TV-commercials tot e-learning programma’s, animaties en bedrijfsfilms: ik doe het graag en met een sprankelende en energieke stem!

Laat wat van je horen

*